Log in
X

Company Name

Mercedes-Benz KEMA

Phone Number

044-202-706 & 049-202-706

Company Place

Fushë Kosovë

Mekanik (2), Praktikant (2)

Mekanik (2), Praktikant (2)

Information

Publish Date

20.11.2019

End Date

05.12.2019

Categories

Autoservis | Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Mercedes-Benz KEMA hap konkurs pune për këto pozita:

  • Mekanik (2 pozita)
  • Praktikant (2 pozita)

Kushtet e punës për mekanik:

  • Të ketë eksperiencë dhe njohuri në fushën e mekanikes dhe të markës Mercedes-Benz së paku 1 vit
  • Të jetë i gatshëm të punojë në grup
  • Të ketë sjellje të mirë dhe respektim të orarit të punes dhe rregullores

Orari i punës:

08:30 - 18:00
08:30 - 16:00(e shtune)

Numrat kontaktues:

044-202-706

049-202-706

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook