Log in
X

Company Name

MAXI Group Kosovo sh.p.k

Phone Number

+383 49 67 33 00

Company Place

Prishtinë

VETËM EDHE 3 POZITA KANË MBETUR për Agjent/e të Shitjes në Tregun Financiar (Gjermano folës)

VETËM EDHE 3 POZITA KANË MBETUR për Agjent/e të Shitjes në Tregun Financiar (Gjermano folës)

Information

Publish Date

04.01.2020

End Date

21.01.2020

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

VETËM EDHE 3 POZITA KANË MBETUR për Agjent/e të Shitjes në Tregun Financiar (Gjermano folës)

MAXI Group është një kompani globale e shërbimeve financiare.
Ne jemi në zgjerimit e sipër dhe për këtë arsye po kërkojmë agjent të shitjes dhe profesionistë të shitjeve për zyret tona në Prishtinë.

Kandidati idealë duhet të:
• Flasë gjermanishten rrjedhshëm (i detyrueshëm B2 +)
• Ketë qëndrim dhe motivim pozitiv
• Komunikojë me kënaqësi

Duke punuar me ne, ju keni mundësinë të:
• Përmirësoni gjuhën gjermane duke komunikuar çdo ditë me klientët (telefon,
chat dhe / ose email)
• Përmirësoni aftësitë tuaja të bindjes
• Punoni me një ekip vazhdimisht në rritje
• Punësimit të rregullt
• Rritjes në karrierë

Ne ju ofrojmë:
• Paga atraktive (deri në 1.050.00 €)
• Sistem me Bonuse
• Orare nga e Hëna deri të Premten
• Trajnim i cili paguhet
• Kontratë Pune që nga dita e parë, sipas Ligjit të Kosovës
• Pako të shkëlqyera për mirëqenie sociale (sigurim shëndetësor, kontributet personale dhe tatimore, kartela për zbritje)
• Kafe ndër më të mirat, dhe falas!
• Aktivitete për team building, etj

Vlerat e kompanisë sonë:
• Bashkëpunimi në ekip
• Proaktiviteti
• Kulturë të mësuarit dhe shkëmbimit të njohurive
• Orientim drejt rezultateve
• dhe në përgjithësi ndjenja pozitive

Nëse jeni të interesuar dërgoni CV-në tuaj (në formatin Euro-Pass) në hr@maxigroupkosovo.com

ose na telefononi ne nr. +383 (0)49 67 33 00

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook