Log in
X

Company Name

Buna Group shpk

Phone Number

+383 44 343 330

Company Place

Prishtinë

Mjeshtër për mirëmbajtje servisim dhe modernizim të ashensorëve

Mjeshtër për mirëmbajtje servisim dhe modernizim të ashensorëve

Information

Publish Date

22.11.2019

End Date

06.12.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Buna Group shpk shpall konkurs per vend pune.

Pozita: Mjeshtër për miëmbajtje servisim dhe modernizim të ashensorëve.

Kriteret e kerkuara:

  • Kërkohet që aplikuesi të ketë përvojë pune minimum 3 vite.
  • Kushtet e pagesës në bazë të marrëveshjes, kontrata fillestare 6 muaj.

Orari I punës: Hënë – Shtunë prej ores 8:00 deri 17:00

Për info më të hollësishme kontaktoni në: +383 44 343 330

Expired

Share

Advertising