Log in
X

Company Name

Impex-Life sh.p.k

Phone Number

049/966-945

Company Place

Prishtinë

Menaxher I Shitjes (2), Shites Ambulantiv (3)

Menaxher I Shitjes (2), Shites Ambulantiv (3)

Information

Publish Date

22.11.2019

End Date

06.12.2019

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania “IMPEX-LIFE” sh.p.k është përfaqesuese e Ujit LAJTHIZA për teritorin e Kosovës. Uji i Burimit “Lajthiza” është aq i pastër dhe natyral saqë nuk ka nevoje të mbrohet apo trajtohet në menyra të tjera. Uji lajthiza është mineralisht i lehtë dhe bakteriologjikisht i pastër.

Vendi i punës: IMPEX-LIFE sh.p.k. Tahir Zajmi nr 130 Prishtinë
Orari: Full time

Pozitat:

 1. Menaxher I Shitjes (2 pozita); dhe
 2.  Shites Ambulantiv (3 pozita)

POZITA NR. 1 (Menaxher I  Shitjes):

Disa ndër detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Menaxhon shitjet me shumicë dhe pakicë, si dhe klientët që i ka në portofolio.
 • Kryen hulumtime të tregut për produkte, çmime, identifikon shitjet e mundshme, vlerëson dhe zhvillon nevojat e tregut dhe të klientëve.
 • Krijon dhe mban raporte të afërta me klientë dhe palë të tjera te interesit, njeh dhe kupton    produktet  dhe kategoritë e produkteve që menaxhon.
 • Kryen edhe punë të tjera sipas kërkesës të Udhëheqësit.

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Të ketë të përfunduara studimet themelore(bachelor);
 • Së paku dy (2) vite përvojë pune;
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve dhe çasje pozitive ndaj klientëve;
 • Aftësi për të marrë vendime në mënyrë të pavarur dhe për t’u adaptuar në punë ekipore;
 • Interes dhe pasion për produkte dhe inovacion të produkteve të reja;
 • Leja e vozitjes e domosdoshme.

 

POZITA NR. Shites Ambulantiv

Disa ndër detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kryen shitjen dhe shperdarjen e produktit ne terenet e caktuara sipas marveshjes,
 • Krijon dhe mbane raporte te aferta me klientet egzistues dhe at ate rinje,
 • Me vetë iniciativë te zgjeroj rrjetin e shitjes.

Kualifikimet dhe pervoja:

 • Te kete te perfudnuar se paku shkollen e mesme;
 • Së paku dy (2) vite përvojë pune;
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe në të shkruar;
 • Leja e vozitjes (B-C) e domosdoshme.

Mënyra e aplikimit për të dy pozitat:

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në e-mail adresën: info@impex-life.al.

Vetëm kandidatët të cilët i përmbushin kriteret e lartëcekura do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook