Log in
X

Company Name

MEDRUPLAST

Phone Number

045496000

Company Place

Prishtinë

Merchandiser (2)

Merchandiser (2)

Information

Publish Date

25.11.2019

End Date

09.12.2019

Categories

Shitje

Job Places

Gjakovë | Istog | Klinë | Pejë | Prishtinë

Job Description

Merchandiser (2 pozita)

Për Regjionin : Prishtinës (1 pozitë)
Për Regjionin : Rrafshi I Dukagjinit (1 pozitë)

Përshkrimi I vendit të punës

 • Është përgjegjës për zgjerimin, ruajtjen e pozicionimit dhe ekspozimin e të gjitha produkteve te MDP ne markete
 • Monitoron dhe mirëmban çmimet shitës në market,
 • Krijon dhe miremban kontakte profesionale me bashkepunetor dhe konsumator
 • Komunikon, informon dhe raporton per levizjet e konkurences
 • Ndihmon ne realizimin e promovimeve te produkteve
 • Shperndan material dhe rekuizita te ndryshme te marketingut
 • Realizon detyrat e tjera sipas kerkesave

Kualifikimet / Kërkesat

 • Të kenë së paku përgatitje të mesme shkollore;
 • Patent shofer Kategoria B;
 • Përpërsi kanë kanditatet me përvoj pune;
 • Aftësi të mira në komunikim,
 • Duhet të jetë i vetëorganizuar, të ketë vetëiniciativë, të ketë njohuri të theksuara të tregut per regjionin qe aplikon,
 • Është e preferuar me qenë banor i Regjionit përkatës

Pagesa: Shumë Konkuruese

 • Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-n, si dhe te percaktojne pozicionin për të cilën aplikojnë, ne email: info@medruplast.com; 045496000
 • Ju informojmë së vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook