Log in
X

Company Name

Beni Dona Plast sh.p.k.

Phone Number

038500893

Company Place

Prishtinë

Kamarier /e

Kamarier /e

Information

Publish Date

25.11.2019

End Date

03.12.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Shoqëria “Beni Dona Plast” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, me numër unik identifikues:810545981, adresa: rr. “Imzot Nikë Prelaj”p.n.Ulpianë Prishtinë duke u bazuar në dispozita te nenit 8 të Ligjit të Punës, Ligji Nr.03/L- 212. Statutin e Shoqërisë dhe nenin 7 të Aktit të Brendshëm për Marrëdhënje Pune shpallë këtë:a

KONKURS

Për vende të lira pune për poziten :

  1. Kamarier /e  

Kandidatet e interesuar për aplikim për këtë pozitë duhet ti plotësojnë këto kushte:

  • Diplomë e shkollimit professional përkatës ose certifikatë
  • Përvojë të punës e preferuar minimum 1 vit
  • Patent Shoferi - përparësi.

Aplikacionet merren dhe së bashku me CV dhe referenca dorëzohen në këte adresë: Shoqëria “Beni Dona Plast”,sh.p.k. me seli në Prishtinë, rr. “Imzot Nikë Prelaj” p.n.Ulpianë – Prishtinë, (Objekti Banesor Beni Dona, kati 4) të njejtat mund të dorëzohen edhe në e-Mail adresë: aplikobenidona@hotmail.com

Telefoninr: 038/500 893

Konkursi është i hapur 8 (Tetë) ditë, duke llogaritur nga dita e publikimit.

Mirëpresim aplikacionet tuaja.

Shkarko Aplikacionin

Expired

Share

Advertising