Log in
X

Company Name

Alba-Soft

Phone Number

+38344318282

Company Place

Prishtinë

Programues (senior) (2)

Programues (senior) (2)

Information

Publish Date

26.11.2019

End Date

03.12.2019

Categories

Programer

Job Places

Prishtinë

Job Description

Programues (senior) – dy pozita

Detyrat e programuesit:

 • Analizon, dizajnon dhe zhvillon aplikacione dhe ueb aplikacione shume shtresore
 • Bashkëpunon me ekipin dhe përgatit testet për sistemet e zhvilluara
 • Zhvillon dhe analizon databaza
 • Planifikon projektet me agile/scrum dhe bashkëpunon me ekipin
 • Rishikon kodin dhe implementon standarde profesionale bazuar ne standardet e brendshme dhe ndërkombëtare
 • Sugjeron përmirësime rreth infrastrukturës dhe performances se aplikacioneve te zhvilluara

Kualifikimi:

 • Minimum 5 vjet përvojë në zhvillim te aplikacioneve me c#, si dhe, përvojë ne zhvillim te API dhe web shërbimeve.
 • Minimum 3 vjet përvojë ne sistemet relacionale te databazave
 • Njohuri me sistemet e kontrollimit te kodit dhe punës ekipore.
 • Njohuri me sisteme te CMS-ve dhe zhvillim te moduleve për to.
 • Shkathtësi te zgjidhjes se problemeve dhe identifikimin e nevojave te ndryshme
 • Te ketë se paku diplome bachelor ne shkencat kompjuterike ose fusha te ngjashme

Paga 1000€ - 1500€ varësisht nga përvoja, rritje të pagës çdo vit varësisht nga performanca.

Kontratë afatgjate dhe privilegje tjera.

Konkursi i hapur deri me datën: 03.12.2019

Dërgo CV-në tuaj në info@albasoftgroup.com

Expired

Share

Advertising