Log in
X

Company Name

Porsche Kosova sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Specialist në Mekatronikë

Specialist në Mekatronikë

Information

Publish Date

26.11.2019

End Date

06.12.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Porsche Kosova është anëtare e grupit të njohur botëror Porsche Holding nga Austria. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe servisimin e automjeteve, Porsche Kosova kërkon kandidatë entuziast dhe të kualifikuar për pozitat në vijim:

Specialist në Mekatronikë

Detyrat e punës:

  • Mirëmbajtja dhe riparimi i pjesëve elektrike dhe elektronike të automjetit
  • Diagnostifikim specifik të automjetit
  • Servisim i Automjeteve
  • Leximi i dokumenteve teknike

Kualifikimi i nevojshëm:

  • Shkollë profesionale
  • Preferohet kualifikimi Universitar / Inxhinier i diplomuar
  • Përvojë pune profesionale
  • Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip
  • Vetë-iniciativë dhe ndjenjën e përgjegjësisë
  • Njohuri të gjuhes angleze apo gjermane

Porsche Kosova ju ofron:

Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme pune, mundësi zhvillimi dhe përparimi në karrierë, mundësi trajnimi dhe edukimi të vazhdueshëm.

Të gjithë të interesuarit, luten të dërgojnë Autobiografinë (cv) e tyre me dokumente përcjellëse në info@porsche-kosova.com , më së largu deri më 06.12.2019.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook