Log in
X

Company Name

LEONI NPP

Phone Number

Company Place

Prishtinë

MENAXHER FINANCIAR

MENAXHER FINANCIAR

Information

Publish Date

29.11.2019

End Date

13.12.2019

Categories

Menaxher | Financa

Job Places

Prishtinë

Job Description

K O N K U R S  P U N E

MENAXHER FINANCIAR

Firma “LEONI” ka filluar të operoj si biznes komercial menjëherë pas kohës së luftës së fundit në Kosovë. Sot, “LEONI” është një ndër kompanitë prodhuese e para për prodhimin e mishit të terur dhe variacioneve nga suxhuku dhe përshutës në Republikën e Kosovës. “LEONI” mbulon të gjithë tregun e Republikës së Kosovës. Duke e pare rritjen tone ne deshirojmë dhe kemi nevoj për punësimin e një Menaxher Financira

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Krijimi i raporteve financiare,
 • Percjellja e transaksionve,
 • Menaxhimi dhe kontrolla e sektorit te financave komplet,
 • Të sigurojë që dokumentet ligjore të rregullohen dhe të mbahen në përputhje me ligjet dhe rregulloret aktuale;
 • Të mbaj (ruaj) raportet me qarqet zyrtare në lidhje me subjektin;
 • Të sigurojë kryerjen e të gjitha pagesave,
 • Menaxheri i raporton direk Drejtorit.

Aftësitë dhe njohuritë:

 • Njohje e mirë e principeve financiare të kompanisë dhe menaxhimit të performancës;
 • Aftësi të shkëlqyeshme menaxhuese;
 • Nivel të larte të vetëdijesimit komercial;
 • Të jetë fleksibil/e dhe t’u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve;
 • Përkushtim dhe etikë në punë;
 • Njohja e gjuhës angleze e deshirushem.

Kualifikimi dhe përvoja:

 • Diplomë Bachelor apo Master në menaxhment, ekonomi, financa apo fusha tjera relevante;
 • E dëshirueshme diplomë nga SCAAK, apo të ngjashme;
 • Përvojë e dëshmuar në pozita të larta menaxhuese në fushë të njejtë.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi dhe dokumente shtesë në e-mail info@leonigroup.net 

Vetëm kandidatët e përzgjedhur dhe që kanë derguar CV sipas kerkesës tonë ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising