Log in
X

Company Name

IT Center Sh.p.k

Phone Number

+38649458687

Company Place

Ferizaj

Agjent Telefonik

Agjent Telefonik

Information

Publish Date

29.11.2019

End Date

13.12.2019

Categories

Call Center

Job Places

Ferizaj | Prishtinë

Job Description

Konkurs pune

Agjent Telefonik

IT Center Sh.p.k : Kërkojmë Agjent të shitjes në gjuhë Shqipe dhe Angleze në Ferizaj

Vërejtje: nuk punojmë me sigurime shëndetësore apo stocks, ne kemi produktet tona.

Përgjegjësitë si Agjent/e Telefonik.

 • Përgjigjet në telefonatat e klientëve;
 • Merr kërkesat e klientëve dhe paraqet ato tek personat përgjegjës;
 • Informon klientët në lidhje me shërbimet që ofrojmë;
 • Përgjigjet në të gjitha pytjet e klientëve;
 • Mban evidence të punëve duke raportuar tek menagjeri;

Aftësitë e kërkuara si Agjent/e Telefonik.

 • Të jetë i gatshëm të njoh sa më mire shërbimet që ofrojmë;
 • Të jetë i shkathët në të folur në gjuhën shqipe apo angleze
 • Të jetë i përgjegjshëm dhe fleksibil në punë.
 • Të jetë i gatshëm për punë afatgjate.

Ofrojmë: 

 • Pagë fikse + plus provizione/bonuse.
 • Kontratë sipas ligjit te punës.
 • Ambient të mirë dhe kushte të mira të punës.
 • Trajnime të avancuara.
 • Orari 15.00 – 21.00 ( e Diela pushim )
 • Korrektësi

Të interesuarit luten të dërgojnë CV-në të bashkangjitur me një Letër Motivimi në emailin- itcentershpk@gmail.com

Numri kontaktues: 043 55 22 02

viber/whatsapp: +38343552202

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook