Log in
X

Company Name

LEONI NPP

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Punëtorë në Fabrik

Punëtorë në Fabrik

Information

Publish Date

29.11.2019

End Date

13.12.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Leoni Group shpall konkurs për pozitën:

  • Punëtorë në Fabrik

Detyrat e punës

  • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim
  • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit
  • Asiston ose zëvëndëson koleget tjerë sipas nevojës

Kualifikimet

  • Të ketë te perfunduar se paku shkollimin e mesëm
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail info@leonigroup.net 

Vetëm kandidatët e përzgjedhur dhe që kanë derguar CV sipas kerkesës tonë ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook