Log in
X

Company Name

M&B RENT A CAR

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Operator/e Shërbimi

Operator/e Shërbimi

Information

Publish Date

29.11.2019

End Date

29.12.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

M&B RENT A CAR është kompania më e re në tregun Kosovar në fushën e qiradhënies së automjeteve, degë e një kompanie të huaj që operon mbi 400 vende të botës. Aktualisht M&B RENT A CAR është në kërkim të një Operatori/e Shërbimi me përgjegjësitë dhe kërkesat si më poshte:

Detyrat

 • Monitoron tregun dhe ofertat e konkurrentëve;
 • Përfundon transaksionet e dhënies dhe kthimit të automjeteve me qira sipas marrëveshjeve për klientët, udhëzimeve të përcaktuara dhe procedurave të markës;
 • Bën propozime për modifikimin e politikave të çmimeve nëse është e nevojshme;
 • Shpjegon produktet/shërbimet duke përdorur një gjuhë të thjeshtë, të kuptueshme dhe miqësore me klientët;
 • Kujdeset t'i përgjigjet në mënyrë pozitive dhe profesionale të gjitha pyetjeve apo paqartësive të klientëve në lidhje me shërbimet që kompania ofron;
 • Raporton në mënyrë periodike tek menaxheri i përgjithshëm.

Kualifikimet dhe Aftesite

 • Të ketë arsim të lartë;
 • Përvoja e mëparshme e punës konsiderohet avantazh;
 • Aftësi të mira negociuese, komunikuese dhe ndërpersonale;
 • Të ketë leje drejtimi automjet kategoria B dhe të ketë disponibilitet për të udhëtuar;
 • Njohja e gjuhës Angleze e domosdoshme dhe gjuhëve të tjera përbën avantazh;
 • Njohuri të programeve kompjuterike
 • I/e gatshme të punojë me turne;
 • Të jetë person energjik dhe i/e motivuar;

Rroga mujore fikse + Sistem Bonusi

Nese jeni te interesuar, ju lutem dergoni CV tuaj ne email: andi.allushi@mbrentacar.com

Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen.

Share

Advertising