Log in
X

Company Name

HOTEL INTERNATIONAL PRISHTINA & SPA

Phone Number

038 600 223

Company Place

Prishtinë

Recepsioniste (Femer)

Recepsioniste (Femer)

Information

Publish Date

30.11.2019

End Date

13.12.2019

Categories

Recepsionistë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs:

Pozita: Recepsioniste (Femer)

Aftësitë:

- Te kete pervoje pune ne pozite te ngjashme,

- Te kete aftesi te punes ne grup,

- Fleksibilitet ne orar,

- Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office,

- Njohja e gjuhës angleze (obligative),

- Të jetë komunikative,

- E motivuar për punë.

Të gjithë te interesuaret të na dergojne CV  në email: info@hotelinternationalprishtina.com

Me respekt

Hotel International Prishtina & SPA

Expired

Share

Advertising