Log in
X

Company Name

Respiratory Clinic

Phone Number

045100094

Company Place

Prishtinë

Agjent të shitjes (30)

Agjent të shitjes (30)

Information

Publish Date

02.12.2019

End Date

17.12.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Respiratory shpall konkurs per 30 agjent te shitjes

Kompania Zvicrane Respiratory kerkon 30 Agjentë/e te shitjes!

Deshironi qe ëndrrat per një punë te mirë dhe stabile tu behen realitet, atëher aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotësuar për agjent te shitjes janë si ne vijim:

  • Te ketë Patent shofer te kategoris B
  • Te kenë veturë personale
  • Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte)
  • Arsimimi i mesem (te pakten)
  • Çiftet kan perparesi ( Mashkull Femer)

Kompania ofron kushte shume te mira pune

Paga me standard Evropiane

Udhtime te rregullta Jasht vendit

Seminare ne baza mujore

Trajnime dy javore

Certifikim pas trajnimeve

Te gjithe te interesuarit te aplikojn permes kesaj email adrese

aplikoketu@outlook.com

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni

045100094 prej ores 10:00 deri 15:00

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook