Log in
X

Company Name

SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë

Phone Number

Company Place

Prishtinë

UDHËHEQËS I QENDRËS MBËSHTETËSE PËR FËMIJË DHE FAMILJE

UDHËHEQËS I QENDRËS MBËSHTETËSE PËR FËMIJË DHE FAMILJE

Information

Publish Date

02.12.2019

End Date

12.12.2019

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook