Log in
X

Company Name

Kantar Index Kosova

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Intervistues në terren

Intervistues në terren

Information

Publish Date

02.12.2019

End Date

05.12.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Aplikim për punë si intervistues në terren

Kantar Index Kosova ka aktualisht vende të lira pune për intervistues terreni me orar fleksibil për gjithë territorin e Kosovës. Këto vende pune janë të hapura për studentë dhe profesionistë pa dallim moshe, të interesuar për të punuar në fushën e hulumtimeve dhe për të gjithë ata që duan të intervistojnë njerëz nëpër shtëpi. Inkurajohen të aplikojnë edhe ata që punojnë por që kanë një punë me orar të shkurtër, që çdo ditë pune janë të lirë pas orës 13:00 dhe mund të shkojnë në terrene të ndryshme.

Të interesuarit duhet të aplikojnë përmes linkut të mëposhtëm.

Aplikimi është i hapur prej datës 02.12.2019 deri më 05.12.2019

https://izisurvey.com/Web/Survey/bq1CMUP

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook