Log in
X

Company Name

Beta Group

Phone Number

Company Place

Lipjan

Agjent të Shitjës - Departamenti Ushqimor (5), Fakturist/Fakturiste - Departamenti i Financave (2)

Agjent të Shitjës - Departamenti Ushqimor (5), Fakturist/Fakturiste - Departamenti i Financave (2)

Information

Publish Date

02.12.2019

End Date

16.12.2019

Categories

Shitje | Financa

Job Places

Prishtinë

Job Description

BETA GROUP sh.p.k shpall konkurs për pozitën:

5 Agjent të Shitjës - Departamenti Ushqimor

Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Prezantimin, promovimin dhe shitjën e produkteve tek klientët ekzistues dhe te rinjë
  duke përdorur praktikat më të mira dhe trendet promovuese.
 • Duhet të jetë një mendimtar/e strategjik, kureshtar/e, inovativ/e dhe kreativ/e me qëllim të
  krijimit të marrëdhënieve, rrjetit, lidhjes së burimeve dhe aplikimit të praktikave të biznesit.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Dy ose më shumë vjet përvojë të mëparshme të shitjes duke përfshirë përvojën ose
  interesin në praktikat e biznesit ushqimor, higjienes, apo të tjera.
 • Diplomë Bachelor në Biznes, Shitje ose Marketing – preferuar;
 • Trajnime dhe Certifikimi në fushën përkatëse janë përparësi;
 • Të posedojë Patent Shoferin - Kategoria B;
 • Duhet të jetë në gjendje të udhëtojë dhe ta njehë gjerësisht të gjithë rajonin e Kosovës;
 • Njohja e gjuhës Angleze apo Serbo-Kroate do të jetë përparësi.

2 Fakturist/Fakturiste - Departamenti i Financave

Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Pranon dhe përpunon porositë, dhe siguron fakturimin e kompletuar dhe të saktë të
  të gjitha porosive.
 • Kryen llogaritje të zakonshme për të prodhuar analiza dhe raporte.
 • Ruajtja dhe përditësimi i bazës së të dhënave të klientëve të kompanisë.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Një ose më shumë vjet përvojë të mëparshme në Departamentin e Financave - Fakturim;
 • Diplomë Bachelor në Financa dhe Kontabilitet;
 • Trajnime dhe Certifikime në fushën përkatëse janë përparësi;
 • Të posedojë Patent Shoferin - Kategoria B;
 • Njohja e gjuhës Angleze;
 • Njohuri të avancuar të paketës MS Office (Excel, Word, Power Point)

Beta Group është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e
kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com
Afati i aplikimit është deri me datën 16 Dhjetor 2019 ora 17:00.

Share

Advertising