Log in
X

Company Name

Shkolla Finlandeze

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Pastrues/e (2)

Pastrues/e (2)

Information

Publish Date

05.12.2019

End Date

19.12.2019

Categories

Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Shkolla Finlandeze është shkolla më innovative në rajon, e cila përdorë kurrikulën, metodat mësimdhënese dhe stafin Finlandez – vendit me sistemin më të mirë të edukimit të botë.

KONKURS

2 Pastrues/e

Kërkesat:

  • Përvojë pune në mirëmbajtje të objekteve afariste apo shkollore
  • Fleksibilitet në orar

Lokacioni: Tek rrethi i QMI-së, Konjuh, Lipjan.

Aplikimi: Dërgoni një kërkesë në jobs@finnish.school apo kontaktoni në 045235650.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook