Log in
X

Company Name

N.T. BABITA

Phone Number

044/221076 : 049221076

Company Place

Fushë Kosovë

Brend menagjer (1), Komercialist Agjent i shitjes (2)

Brend menagjer (1), Komercialist Agjent i shitjes (2)

Information

Publish Date

06.12.2019

End Date

20.12.2019

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

BABITA

Shpall konkurs per keto pozita ne Fushë Kosovë:

 1. Dy (2) Komercialist-Agjent i shitjes
 2. Nje (1) Brend menagjer

Detyrat kryesore:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
 • Analizon prezencen e produkteve në treg, përcjell konkurrencen;
 • Realizon të gjitha komunikimet me klient;
 • Raporton në baza ditore;
 • Te jet ne gjendje per te maksimalizuar produktivitetin dhe efikasitetin;
 • Realizon detyrat e tjera sipas kerkesave te Departamentit te shitjes.

Kualifikimet e kerkuara:

 • Te kete te kryer shkollen e mesme;
 • Patent shofer kategoria B;
 • Te kete pervoj pune ne profilin e vegla pune;
 • Aftesi te mira ne komunikim,shitje dhe negocim;

Ju lutem te cekni per cilen pozit konkuroni

CV –të tuaja ti dergoni ne adresen: babitatools@gmail.com

Tel.045 33 49 49 / 044 221 076

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook