Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Gjermanofolës që e flasin dhe shkruajnë rrjedhshëm gjuhën gjermane, niveli B2/C1

Gjermanofolës që e flasin dhe shkruajnë rrjedhshëm gjuhën gjermane, niveli B2/C1

Information

Publish Date

01.02.2020

End Date

29.02.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient "Kompani qe mirret me sherbimet te kujdesit ngaj klientit", rekrutimin e stafit për poziten:

Gjermanofolës që e flasin dhe shkruajnë rrjedhshëm gjuhën gjermane, e që është e barazvlefshme me nivelin B2 / C1

Bashkëpunëtorët te ne përfitojnë:

1. Marrëveshje afatgjate (100% konform ligjit të punës),

2. Sigurim shëndetësorë,

3. Benefite si: shujtë ditore / ditët e pemëve / pije pa kufi,

4. Biletën për festën e fundvitit, për të qenë pjesë e organizimit se bashku me stafin ekzistues.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi te aplikoni duke dërguar CV-në tuaj permes sistemit.


HR Partners (Pjese e Portal Pune) e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook