Log in
X

Company Name

NEW YORKER

Phone Number

Company Place

Rajonale

MENAXHER /MENAXHERE FILLESTAR (M/F) / FÜHRUNGSNACHWUCHS (M/W)

MENAXHER /MENAXHERE FILLESTAR (M/F) / FÜHRUNGSNACHWUCHS (M/W)

Information

Publish Date

13.12.2019

End Date

27.12.2019

Categories

Menaxher

Job Places

Prizren

Job Description

Si një kompani e suksesshme e modës për të rinj, NEW YORKER është e përfaqësuar në mbarë botën me 1100 filiale në 44 shtete dhe po rritet vazhdimisht. Me një ekip prej mbi 16000 punonjësish, ne punojmë me ritmin e kohës dhe vlerësojmë një marrëdhënie miqësore. Përmes pasionit tonë për modën, spontanitetit dhe shpejtësisë sonë, ne kemi qenë një pjesë solide e modës për mbi 40 vjet. Bëhuni pjesë e stafit tonë!

Për të forcuar më tej ekipin tonë, ne po kërkojmë për hapjen e re në Prizren:

MENAXHER /MENAXHERE FILLESTAR (M/F)

PROFILI YT:

 • Formim profesional në fushën e biznesit ose studime të kryera në administrim biznesi
 • Përvojë me pozicione drejtuese
 • Përvojë relevante në tregtinë me shumicë të tekstileve
 • Talent për t`u orientuar ndaj klientevë dhe shërbimeve, si dhe planifikimi dhe organizimi
 • Fleksibilitet dhe angazhim
 • Aftësi për të punuar në grup dhe forcë komunikimi
 • Prirje për modën dhe identifikimi me NEW YORKER

PUNA JOTE:

 • Bashkëpërgjegjësi për shitjet dhe rezultatet e inventarit
 • Sigurimi i procesit operacional të biznesit
 • Trajtimi i indikatorëve/shifrave të biznesit
 • Kryerja e trajnimeve për punonjësit
 • Hartimi i planeve të punës për personelin
 • Kryreja e veprimeve me arkën
 • Kujdesi dhe prezantimi i mallrave

OFERTA JONË:

NEW YORKER ju ofron një mjedis pune tërheqës me sfida emocionuese dhe mjaft hapësirë për idetë tuaja. Përveç ofertave dhe përfitimeve interesante të punonjësve, juve ju pret një staf i hapur dhe dinamik me hierarki të sheshtë dhe rrugë të shkurtra vendosjeje. A e kemi zgjuar interesin tuaj? Atëherë presim me kënaqësi aplikimin tënd online duke dhënë datën më të parë të mundshme të fillimit të punës si dhe idenë tënde mbi pagën.

Person kontakti: asalkanovic@newyorker.de
                        bivanovic@newyorker.de

 

Als erfolgreiches Young Fashion Unternehmen ist NEW YORKER weltweit mit 1.100 Filialen in 44 Ländern vertreten und kontinuierlich auf Wachstumskurs. Mit einem Team von rund 18.000 Mitarbeitern arbeiten wir am Puls der Zeit und legen Wert auf ein freundschaftliches Miteinander. Durch unsere Leidenschaft für Mode, unsere Spontanität und Schnelligkeit haben wir es geschafft, seit über 40 Jahren ein fester Bestandteil der Modewelt zu sein. Werde Teil unseres Teams!

Zur weiteren Verstärkung unseres Teams suchen wir für unsere Neueröffnung in Prizren eine:

FÜHRUNGSNACHWUCHS (M/W)

DEIN JOB:

 • Mitverantwortung für Umsatz und Inventurergebnisse
 • Sicherung des operativen Geschäftsablaufes
 • Umgang mit betriebswirtschaftlichen Kennzahlen
 • Durchführung von Mitarbeiterschulungen
 • Erstellung von Personaleinsatzplänen
 • Durchführung der Kassiertätigkeiten
 • Warenpflege und Warenpräsentation

DEIN PROFIL:

 • Abgeschlossene kaufmännische Ausbildung und/oder ein betriebswirtschaftliches Studium
 • Erfahrung in einer Führungsposition
 • Einschlägige Berufserfahrung im Textileinzelhandel
 • Kunden- und Serviceorientierung
 • Flexibilität und Engagement
 • Teamfähigkeit und Kommunikationsstärke

UNSER ANGEBOT:

NEW YORKER bietet dir ein attraktives Arbeitsumfeld mit spannenden Herausforderungen sowie viel Spielraum für eigene Ideen. Neben interessanten Mitarbeiterangeboten und Sozialleistungen erwartet dich ein offenes und dynamisches Team mit flachen Hierarchien und kurzen Abstimmungswegen. Haben wir dein Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf eine Online-Bewerbung unter Angabe deines frühestmöglichen Eintrittstermins und deiner Gehaltsvorstellung.

Ansprechpartner: asalkanovic@newyorker.de
                          bivanovic@newyorker.de 

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook