Log in
X

Company Name

G Pastrimi

Phone Number

044/203-970

Company Place

Prishtinë

Punëtore (Femra) për pastrim (30)

Punëtore (Femra) për pastrim (30)

Information

Publish Date

14.12.2019

End Date

30.12.2019

Contact Person

Categories

Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania e pastrimit "G Pastrimi" shpall konkurs pune për 30 punëtore (Femra) për pastrim në Prishtinë.

Kandidatet e interesuara duhet të plotësojnë këto kushte:

- Aftësi për punë ekipore dhe aftësi të mira komunikative;
- Aftësi të mbajtjes në përgjegjësi, vëmendshmëri dhe preçizitet në punë.

Të gjithë të interesuarat për këtë pozitë, na kontaktoni në këtë numër të telefonit: 044/203-970.

Konkursi është  i hapur deri më 30 dhjetor.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook