Log in
X

Company Name

PURELLO

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent/e të shitjes (20)

Agjent/e të shitjes (20)

Information

Publish Date

22.12.2019

End Date

31.12.2019

Categories

Shitje

Job Places

Ferizaj | Fushë Kosovë | Hani i Elezit | Kaçanik | Lipjan | Prishtinë | Shtërpcë | Shtime | Viti

Job Description

''PURELLO" Kërkon 20 Agjent/e të shitjes për territoret: Ferizaj, Kaçanik, Hani i Elezit, Viti, Shtërpcë, Lipjan, Shtime, Fushë Kosovë dhe Prishtinë.

Kushtet:

 • Të jenë në moshen mbi 20 vjet,
 • Të kenë të mbaruar shkollen e mesme,
 • Veturë personale,
 • Patent shoferi,
 • Perparesi kanë aplikuesit në çifte.

Ofrojmë:

 • Kushte shumë të mira pune,
 • Pagë baze 250 Euro,
 • Bonuse javore dhe mujore,
 • Përfitime organizative,
 • Përfitime menagjeriale me grupe,
 • Trajnime në fushen e shitjeve,
 • Udhëtime seminarike jashtë vendit,
 • Certifikim pas përfundimit të trajnimeve.

Të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë CV-të e tyre në këtë email adresë (dërgimi i CV është i obliguar). Nr kont: +38345400082 E-mail: jobnetwork.ks@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook