Log in
X

Company Name

ARTA NAILS

Phone Number

049 353 929

Company Place

Prishtinë

Punëtore për thonjë (2), Punëtore për depilim (1)

Punëtore për thonjë (2), Punëtore për depilim (1)

Information

Publish Date

06.01.2020

End Date

19.01.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Studio Estetike ARTA NAILS, adresa Rr. Hilmi Rakovica Nr 4  Prishtine.

Studio Arta eshte nje biznes qe operon qe 10 vite ne drejtimin e estetikes me manikyr, pedikyr dhe depilime te ndryshme.

Shpall konkurs per 3 punëtore.

2 puntore te thonje dhe 1 Punëtore per depilim.

Kandidatet duhet te kene pervoje pune si dhe te kene te kryer ndonje kurs ne drejtimin e kerkuar.

Kandidatet e interesuara te lajmerohen ne nr: 049 353 929.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook