Log in
X

Company Name

FAMA TRADE

Phone Number

044/834-182; 044/777-448

Company Place

Ferizaj

Vozitës (2)

Vozitës (2)

Information

Publish Date

06.01.2020

End Date

20.01.2020

Categories

Vozitës

Job Places

Ferizaj

Job Description

FAMA TRADE me seli në Ferizaj shpall konkurs për pozitën:

  1. Dy (2) Vozitës

Kualifikimet:.

  • Të ketë patentë shoferin kat. B
  • Se paku një vit experience

Përshkrimi i punës dhe përgjegjësitë:

  • Dërgimi i mallit tek blerësi sipas planit të përcaktuar të vizitave
  • Komunikim në mënyrë profesionale me klientët
  • Mirëmbajtjen e veturës së punës si dhe mjeteve të punës.

Benefitet:

  • Pagë konkuruese
  • Kontratë pune e rregullt dhe afatgjatë
  • Mundësi për rritje personale dhe profesionale

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni CV tuajën të bashkangjitur. Aplikacioni duhet të dërgohet me subjekt “Vozitës ” në e-mail adresën: famatrade3@gmail.com.

Për informacion shtesë, mund të na kontaktoni në: 044/834-182; 044/777-448

Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të miren në konsideratë për punësim. Të gjitha aplikacionet do të mbahen në konfidencë të plotë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook