Log in
X

Company Name

My Market

Phone Number

+381029241774

Company Place

Prizren

Arkatare, Sektoriste

Arkatare, Sektoriste

Information

Publish Date

06.01.2020

End Date

20.01.2020

Categories

Arkatar | Të tjera...

Job Places

Gjakovë

Job Description

🚨 Të gjithë të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin e punësimit të cilën mund të shkarkohet në facebook/mymarketks, të dërgojnë CV, si dhe të cekin pozitën për të cilën aplikojnë, në email adresën hr@euro-food.org ose t'i dorëzojnë personalisht në pikën e MyMarket në Gjakovë (Rr. Wesley Clark)

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook