Log in
X

Company Name

DAST sh.a

Phone Number

Company Place

Rajonale

Area Manager

Area Manager

Information

Publish Date

07.01.2020

End Date

21.01.2020

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Dast sh.a pjesë e DELTA GROUP ku bëjnë pjesë kompanitë Deutschcolor, Delta Home, Thermoswiss dhe Delta. Dast është lider në prodhimin e ngjitësve dhe rifiniturave, si rrjedhim i rritjes së vazhdueshme të saj kërkon të rekrutoj staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit. Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadrës në ambjentin e punës. Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politik sociale e grupit tonë. Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e DELTA GROUP.

Për këtë, ju ftojmë të aplikoni për pozicionin: Area Manager

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët :

  • Arsim i lartë.
  • Mosha e preferuar 25-35 vjec.
  • Aftësi menaxhimi dhe organizimi.
  • Eksperiencë në fushën e shitjes.
  • Lejë drejtim automjeti.

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni , në adresën: hr@dast.eu .

Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore, DAST, vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen / seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook