Log in
X

Company Name

Delta Group

Phone Number

Company Place

Rajonale

Ambulativ

Ambulativ

Information

Publish Date

07.01.2020

End Date

21.01.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

DELTA GROUP përbëhet nga kompanitë Deutschcolor, Delta Home , Thermoswiss, Dast dhe Delta. DELTA GROUP është lider në tregtimin dhe prodhimin e një game të gjerë produktesh, duke punuar dhe duke pasur ekskluzivitetin e disa kompanive më të njohura ndërkombëtare. Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadrës në ambjentin e punës. Gjithashtu vlerësimi / bonuse, sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsis në punë janë një tjetër politik sociale e grupit tonë. Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e DELTA GROUP.

Pozicioni për të cilin mund të aplikoni: Ambulativ

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët :

  • Arsim I mesëm/ i lartë.
  • Mosha e preferuar 23 – 35 vjec.
  • Aftesi menaxhimi dhe organizimi.
  • Lejë drejtimi automjeti.

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën : hr@deltagroup.eu  .

Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore, DELTA GROUP, vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen / seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit.

Tek ne Cv-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook