Log in
X

Company Name

PREMIER HEALTHCARE GERMANY

Phone Number

045/100-094

Company Place

Prishtinë

Agjentë/e te shitjes (30)

Agjentë/e te shitjes (30)

Information

Publish Date

07.01.2020

End Date

21.01.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

PREMIER HEALTHCARE GERMANY shpall konkurs per 30 agjent te shitjes

Kompania Gjermane PREMIER HEALTHCARE GERMANY kerkon 30 Agjentë/e te shitjes dhe!

Deshironi qe ëndrrat per një punë te mirë dhe stabile tu behen realitet, atëher aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotësuar për agjent te shitjes janë si ne vijim:

 • Te ketë Patent shofer te kategoris B
 • Te kenë veturë personale
 • Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte)
 • Arsimimi i mesem (te pakten)
 • Çiftet kan perparesi ( Mashkull Femer)
 • Kompania ofron kushte shume te mira pune
 • Paga me standard Evropiane
 • Udhtime te rregullta Jasht vendit
 • Seminare ne baza mujore
 • Trajnime 10 ditore
 • Certifikim pas trajnimeve
 • Mundesi transferimi edhe jasht vendit

Te gjithe te interesuarit te aplikojn permes kesaj email adrese: aplikoketu@outlook.com

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni 045/100-094 prej ores 10:00 deri 15:00

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook