Log in
X

Company Name

Madame Coco

Phone Number

Company Place

Prishtinë

SHITËS në piken Albi Mall

SHITËS në piken Albi Mall

Information

Publish Date

07.01.2020

End Date

30.01.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Jeni duke kërkuar vend pune ku aftësitë dhe shkathtësitë tuaja vlerësohen dhe avancoheni vazhdimisht?
Nese po atehere aplikoni!

Madame Coco shpall Konkurs per:
SHITËS në piken Albi Mall .

Kualifikimi i nevojshem:

  • Së paku shkollimi i mesëm,
  • Pervoja e punës në shitje së paku 1 vit,
  • Kualifikimi universitar konsiderohet perparesi,
  • Njohja e pakos Office,
  • Aftësi komunikuese, iniciative,
  • Fleksibil në punë ekipore,
  • Njohja e ndonjëres prej gjuheve te huaja konsiderohet perparesi,

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit: madamecocoks@gmail.com duke dërguar CV-në, një foto dhe dokumentacionin tjetër relevant (leter rekomanduese, çertifikata etj).

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të mirren parasysh! 
Të gjitha dokumentet tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga ana jonë!

Konkursi qëndron i hapur deri ne datën 30.01.2020.

Share

Advertising
Advertising
Facebook