Log in
X

Company Name

Barileva Turist

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjente për pranimin e telefonatave dhe administrate

Agjente për pranimin e telefonatave dhe administrate

Information

Publish Date

07.01.2020

End Date

17.01.2020

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Barileva Turist shpall konkurs per vende te lira pune.

  • Agjente për pranimin e telefonatave dhe administrate

Detyrat dhe përgjegjësit:

  • Aftesi te mira komunikuese me klientet
  • Informon klientet per kompanine
  • Aftesi bazike ne teknologjin informative
  • Njohja e gjuheve te huaja (perparesi gjuha gjermane, serbo-kroate)
  • Menaxhon dhe raporton tek personi pergjegjes
  • Aftesi te menaxhoje Kohen
  • Eksperienca e meparshme ne fushe te ngjajshme eshte perparesi

Dergoni CV tuaj tek barileva-turist@hotmail.com dhe ne do ju kontaktojme sa me pare te jete e mundur.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook