Log in
X

Company Name

Kosova Water and Energy - KWE

Phone Number

038 777 338

Company Place

Prishtinë

Administratore për zyre

Administratore për zyre

Information

Publish Date

07.01.2020

End Date

25.01.2020

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

KOSOVA WATER AND ENERGY me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar ekipin e tij, ku edhe ju mund të jeni pjesë e tij.

Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik. Ofrojmë mundësi për zhvillim të karrierës dhe punë të shkëlqyer ekipore, andaj të gjithë ju që dëshironi të jeni pjesë e ekipit tonë mund të aplikoni për vendet e lira të punës:

Administratore për zyre

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të sigurojë mbështetje për të gjitha projektet e kompanisë, dhënia e këshillave dhe opinioneve të kërkuara nga Menaxhmenti;
 • Menaxhimi i zyrës, lëndëve, kërkesave;
 • Pritja e palëve;
 • Organizimi dhe mbajtja e takimeve;
 • Mirëmbajtja dhe menaxhimi i postës/postës elektronike/thirrjeve telefonike;
 • Regjistrimi i të dhënave në programet/software-t adekuate;
 • Sistemimin e dokumentacionit përkatës;
 • Punë të tjera të ndërlidhura me kontabilitetin, financat dhe administratën;

Kualifikimet:

 • Diplomë universiteti;
 • Njohuri në përdorimin e paketës programore Microsoft Office;
 • Të jetë komunikative, dinamike, kreative dhe e gatshëm për punë në ekip;
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Përvojë pune e mëparshme në administrate.

Aplikimi për punësim bëhet së bashku me CV dhe kopjet e dokumenteve (letërnjoftimit, diploma e edukimit, referencat) mund ti dorëzoni përmes e-mail adresës: hr@k-we.com (në subjekt cekni pozitën për të cilën aplikoni), deri me 25.01.2020

Vetëm kandidatët që do të hyjnë në rrethin e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Share

Advertising
Advertising
Facebook