Log in
X

Company Name

JCoders Academy

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Trajner/e

Trajner/e

Information

Publish Date

07.01.2020

End Date

19.01.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

jCoders tash e 4 vite edukon të rinjtë e moshave 8-14 dhe 15 -18 në STEM (Science, Technology, Engineering and Math) me fokus më të madh në Teknologji dhe Inxhinieri. Ne jemi i vetmi institucion në ballkan që mbanë vulën e cilësisë së edukimit STEM nga AdvancED dhe punën me nxenës e bëjmë me shumë dashni dhe krenari.

Përveq trajnimeve që mbahen me nxënës, ne gjithashtu jemi te dedikuar në zhvillimin e kurrikulave të reja, përditesimin e metodologjisë së punës, dhe mbajtjen e ngjarjeve të ndryshme teknologjike për nxënësit tonë. jCoders ka një rol aktiv në shoqëri, ku ne jemi implementues të projekteve të ndryshme sic janë Tech Heroes dhe SEP (Simulatori i Eksperiëncës Punës). Kjo e bën jCoders një ambient të punës i cili nxite kreativitetin dhe inovacionin jo vetëm për nxënësit tanë por edhe për gjithë ekipin.

Pozita: Trajner/e

Çka presim nga anëtarët e ekipt tonë:

 1. Të bashkëpunojnë me nxenës, prindër dhe me njëri tjetrin.
 2. Të motivojnë nxënësit të zhvillohen dhe të krijojnë me teknologji.
 3. Të ndërtojnë relacione me nxënësit dhe ndëmjet nxënësve për të arritur
 4. qëllime të përbashkëta.
 5. Të marr udhëheqësi në mbështetjën e nxënësve për realizimin e projekteve
 6. dhe iniciativave të tyre.
 7. Të jenë model pozitiv dhe shok/shoqe për nxënësit.
 8. Të kenë qasje proaktive ndaj zgjidhjës së problemeve.
 9. Të ofrojnë trajtim individual për nxënësit

Çka kërkohet nga aplikantët:

 • Njohuri të mira të gjuhës Angleze
 • Të jetë i gatshëm për angazhim të plotë (8 orë/ditë)
 • Njohuri bazike të një gjuhe programuese.
 • Aftesi të theksuara të komunikimit.
 • Entuziazëm për të punuar me mosha të reja

Benefitet:

 • Përmbushje personale përmes kontributit në komunitet dhe në individ.
 • Zhvillimi profesional përmes trajnimeve dhe aktiviteteve në grup
 • Mbështetje e vazhdueshme personale, mbikëqyrje për t’ju ndihmuar të keni
 • sukses.
 • Pjesëmarrje në ngjarje të ndryshme që organizohen nga jCoders dhe
 • komuniteti.
 • Rrjetëzimi me komunitetin e IT-së

Për t’u bërë pjesë e ekipit tonë ju lutem na dërgon një letër motivuese dhe CV-në tuaj në: info@j-coders.com me subject: Aplikimi per trajner/e.

Afati i fundit i aplikimit (19 Janar 2020 ora 00:00).

Po presim me padurim të ju njoftojmë!

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook