Log in
X

Company Name

BUÇAJ sh.p.k.

Phone Number

+381 (0)38 606 300, +381 (0)38 606 400

Company Place

Prishtinë

Back Office Executive

Back Office Executive

Information

Publish Date

08.01.2020

End Date

19.01.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Korporata BUÇAJ shpall konkurs për pozitën “ Back Office Executive”

Përshkrimi i detyrave të punës:

 • Krijimi i shablloneve dhe dërgimi i detyrave tek blerësit;
 • Miratimi i detyrave për blerësit;
 • Edukimi i blerësve;
 • Bënë raportime të rregullta;
 • Monitoron dhe ekzekuton sistemin e shpërblimit për të gjitha pikat shitëse;
 • Komunikim me ekipet në teren;
 • Përputhja e detyrave me audiencën;
 • Mban komunikim me forcën shitëse në teren dhe ekipin e Korporatës;
 • Asistim në çështje teknike.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të kryer shkollimin e lartë. E preferueshme në këto fusha: Ekonomi, IT,  Menaxhment dhe Informatikë.
 • Të kenë njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze ;
 • Të kenë njohuri të shkëlqyera të paketës Office (veçanërisht programit excel)
 • Të jenë të aftë të punojnë me mbikëqyrje minimale;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikimi me konsumatorë dhe bashkëpunëtor;
 • Të jenë të aftë të punojnë në ekip dhe të pavarur;
 • Preferohet që të kenë njohuri elementare për Graphic & Web design.
 • Preferohet që të kenë njohuri elementare për Html & CSS.
 • Preferohet që të kenë përvojë në këto fusha: Marketing, IT, Telekomunikim, Digjitalizim.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV ose aplikacionin e korporatës Buçaj përmes e-mail adresës elektronike në: hr@bucaj-ks.com. Aplikacioni gjendet në faqen zyrtare www.bucaj-ks.com. CV apo aplikacioni mund të dërgohet edhe fizikisht tek zyrat e Korporatës Buçaj me adresë Magjistralja Prishtinë-Shkup, km 10 p.n. Lipjan.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni (Back Office Executive).

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 08 Janar 2020 deri më 19 Janar 2020.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook