Log in
X

Company Name

N.T Liridoni

Phone Number

+381 38 600 501

Company Place

Prishtinë

Agjent i Shitjes

Agjent i Shitjes

Information

Publish Date

08.01.2020

End Date

18.01.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prizren

Job Description

KONKURS

N.T. Liridoni është kompani përfaqësuese e disa prej brendeve me renome botërore në Kosovë dhe kompani e distribuimit të produkteve të ndryshme, me personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë.

Me qëllim të plotësimit të vendit të punës Liridoni është duke kërkuar kandidat për pozitën:

1. Agjent i Shitjes – (1) një pozitë

Rajoni: Njësia Prizren

Detyrat kryesore:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
 • Analizon prezencën e produkteve në treg, përcjellë konkurrencën në treg;
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë;
 • Raporton në baza ditore në Departamentin e Shitjes;
 • Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin, si dhe arritjen e objektivave të caktuara;
 • Realizon detyra të tjera sipas kërkesës së Departamentit të Shitjes.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme. Diploma universitare është përparësi;
 • Të ketë minimalisht 1 vit eksperiencë në të njëjtin profil pune (përparësi);
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
 • Aftësi të shkëlqyer komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshme të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.

CV-në tuaj mund ta dërgoni në këtë adresë: Info@liridoni-kos.com të plotësuar me pozitën për të cilën aplikoni.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 18.01.2020.

Aplikaconet e dërgura me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook