Log in
X

Company Name

Koral Dairy Sh.P.K

Phone Number

045 498 505

Company Place

Fushë Kosovë

Vozitës

Vozitës

Information

Publish Date

08.01.2020

End Date

22.01.2020

Categories

Vozitës

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Koral Dairy Sh.P.K Fushe Kosove, Miradi e ulet, është kompani që merrët me prodhimin e produkteve te qumeshtit . Vepron në bazë të parimeve të qeverisjes korporative dhe është punëdhënës i besueshëm dhe atraktiv, qëllimi i së cilës është shtimi i prezencës së tij në treg.

Në harmoni me politikat e veta, kompania Koral Dairy sh.p.k shpall

Vozitës Nje(1) pozite të lire

Detyrat dhe përgjegjesit:

  • Është përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht brenda territori te Kosoves ;
  • Në bazë të porosisë të dërgojë sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;
  • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar te klienti;
  • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara :

  • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
  • E preferuar të paktën 1 vit përvojë në pune;
  • Të ketë aftësi të shkëlqyra organizimi, dhe aftësi të menaxhimit të kohës;
  • Të jetë i gatshëm të punojë në presion, dhe me orar fleksibil varësisht nga sezona
  • Të jetë i pajisur me patent shofer të kategorisë C (per Poziten Vozites).

CV-ja duhet të dërgohet në e-mail adresën: sales@koraldairy.com

Ose te paraqiten ne zyrat e kompanise ne Miradin e Ulet, Fushe Kosove.

Telefoni : 045 498 505

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook