Log in
X

Company Name

Arditi Group

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Vende te lira pune (119)

Vende te lira pune (119)

Information

Publish Date

13.01.2020

End Date

19.01.2020

Categories

Inxhinier | Menaxher | Murator | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs per 119 vende pune

Arditi Group shpall konkurs pune per keto pozita:

 1. Inxhiner i ndertimtarise (me pervoje pune se paku 5 vite) 4 vende pune
 2. Inxhiner te Elektros, Hidro, Statikes, (me pervoje pune se paku 5 vite) 6 vende pune
 3. Menaxher/mbikyres i punishtes (me pervoje pune se paku 5 vite) 5 vende pune
 4. Armirues (me pervoje pune se paku 3 vite) 20 vende pune
 5. Latues (me pervoje pune se paku 3 vite) 20 vende pune
 6. Murator (me pervoj pune se paku 3 vite) 15 vende pune
 7. Mjeshter per nivelizim (me pervoje pune 3 vite) 4 vende pune
 8. Mjeshter per suvatim ( me pervoje pune 3 vite) 15 vende pune
 9. Ndihmes i mjeshtrit (me pervoje pune se paku 1 vit) 30 vende pune

Per poziten 1 dhe 2 kerkohet diplome universitare ne fushen perkatese

Per poziten 3 kerkohet diplome universitare ne ndertimtari apo fusha te ngjashme.

Çka perfitoni:

 • kontrate pune afatgjate
 • orare pune sipas legjislacionit ne Kosove
 • kontributet te paguara sipas legjislacionit ne Kosove

Menyra e aplikimit:

Pozita 1,2 dhe 3 duhet ta dergoni CV-ne dhe dokumentet tjera me rendesi ne e-mail: bekim.arditigroup@gmail.com

Pozitat 4,5,6,7,8 dhe 9 te telefonojne ne numrin 044333337 ku edhe do te ju caktohet takimi per interviste.

Afati i aplikimit eshte nga data 09.01.2020 e deri me 19.01.2020

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook