Log in
X

Company Name

O.T Capital

Phone Number

+38349365160

Company Place

Prishtinë

Agjent të Gjuhës Gjermane dhe Gjuhës Angleze

Agjent të Gjuhës Gjermane dhe Gjuhës Angleze

Information

Publish Date

09.01.2020

End Date

09.02.2020

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

O.T Capital është një kompani ndërkombëtare e cila kërkon Agjent të Gjuhës Gjermane dhe Gjuhës Angleze.

Ofrojmë:

  • Kushte të mira të punës,
  • Atmosfere të ngroht të punës,
  • Trajnime  profesionale,
  • Mundësine për të fituar bonuse të larta,
  • Vikendin e lirë.

Kërkesat:

  • Njohje të Gjuhës Germane,
  • Njohje të Gjuhës Angleze,
  • Shkathtesi komunikimi,
  • Eksperienca në shitje përben avantazh,
  • Fleksibilitet dhe punë në grup.

Apliko tani për tu bere pjese e ekipit tonë.

Dërgo CV-ne tuaj në:  hr.ot.capital@gmail.com

Për më shumë na kontaktoni: +383 49 365 160

O.T Capital

Share

Advertising
Advertising
Facebook