Log in
X

Company Name

Feri Group

Phone Number

Company Place

Ferizaj

Shofer

Shofer

Information

Publish Date

13.01.2020

End Date

27.01.2020

Categories

Vozitës

Job Places

Ferizaj

Job Description

Feri Group Sh.P.K
Adresa: Rr. Gursel & B. Sylejmani
Ferizaj, Kosovë

Konkursi per Shofer

Kualifikimet e kerkuara: 

  • Te kete te pakten te kryer arsimimin e mesem .
  • Eksperience si shofer 2 vite
  • Te jete i pajisur me leje

Pergjegjesite:

  • Te jete fleksibil dhe vet iniciator
  • Te u permbahet rregullave te firmes dhe tu bindet urdherave te menaxherit
  • Te jete i kujdesshem ne komunikacion dhe ti ruaj asetet e firmes
  • Te jete komunikativ me klientet              
  • Te jete patjeter i regjionit te Ferizajt

Te interesuarit te dergojne nje Cv ne email: ferigroup2015@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook