Log in
X

Company Name

Förch Kosova

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Agjent/e të shitjes për regjionin e Prishtinës dhe Prizrenit (4)

Agjent/e të shitjes për regjionin e Prishtinës dhe Prizrenit (4)

Information

Publish Date

13.01.2020

End Date

27.01.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë | Prizren

Job Description

Förch Kosova me seli në Fushë Kosovë si përfaqësues i kompanisë Gjermane FÖRCH, të materialeve teknike dhe veglave të punës, ne vazhden e zgjërimit të rrjetit të shitjes dhe shtimit të kapaciteteve, shpallë konkurs për:

Agjent/e të shitjes për Regjionin e Prishtinës dhe Prizrenit (4)

Ftohen kanditatët që i plotësojnë kriteret e shënuara më poshtë, që të aplikojnë në info@fabis.biz duke dërguar CV-të e tyre së bashku me të gjithë dokumentacionin përcjellës që mendojnë se shkon në favor të tyre.

  • Posedimi i Patentë shoferit – Kategoria B
  • Përvoja e mëhershme e punës është përparësi
  • Të jenë komunikativ dhe të gatshem për punë ekipore

Agjentët do të paisen me veturë pune adekuate, trajnim profesional, mjetet e punës si dhe pagë mujore bazë dhe komisionin nga shitjet direkte.

Konkursi mbetet i hapur deri më 27.01.2020. Të gjitha aplikacionet e pranuara do të shqyrtohen dhe kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Për tu informuar më tepër për gamen e produkteve të kompanisë FÖRCH, mund ta vizitoni web faqen e kompanisë www.foerch.de.

Ju urojmë sukses!

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook