Log in
X

Company Name

Beta Group

Phone Number

Company Place

Lipjan

Shofer Kamioni - Kategoria C, C1, D

Shofer Kamioni - Kategoria C, C1, D

Information

Publish Date

14.01.2020

End Date

28.01.2020

Categories

Vozitës

Job Places

Lipjan

Job Description

KONKURS

Shofer Kamioni - Kategoria C, C1, D

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË KRYESORE – SHOFER I KAMIONIT

  • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kamionit, si dhe për bartjen e mallit;

KUALIFIKIMET – SHOFER I KAMIONIT

  • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
  • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit;
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë C,C1 apo D;
  • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës;

Beta Group është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com . Afati i aplikimit është deri me datën 28 Janar 2020 ora 17:00.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook