Log in
X

Company Name

Mantro

Phone Number

+383 49 726 282

Company Place

Prishtinë

Ndihmës në shank

Ndihmës në shank

Information

Publish Date

14.01.2020

End Date

28.01.2020

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

M A N T R O 
Shpall Konkurs per: Ndihmës në shank

Detyrat:

  • Te ndihmoj ne punet e shankut.
  • Te kete deshire dhe ambicje per te punuar, te jete i rregullt dhe i paster.
  • Te jete i gatshem per te punuar nën presion, me orar te zgjatur nese eshte nevoja si dhe me ndrrime.
  • Mosha 18-30 vjet.

Kualifikimet :

  • Shkolla e mesme e perfunduar,
  • Pervoja e punes (e preferueshme),
  • Te kete deshire dhe ambicje per te punuar,

Të interesuarit mund të lajmërohen në ketë nr: tel apo viber: +383 49 726 282

Afati për aplikim deri me 28.01.2020

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook