Log in
X

Company Name

LifeMed Sh.p.k

Phone Number

+38349196997

Company Place

Të gjitha qytetet

Perfaqesues-e mjekesor (2), Agjent i shitjes (1)

Perfaqesues-e mjekesor (2), Agjent i shitjes (1)

Information

Publish Date

22.01.2020

End Date

05.02.2020

Categories

Mjekësi | Ekonomi | Shitje

Job Places

Deçan | Gjakovë | Istog | Klinë | Pejë | Prizren | Rahovec | Suharekë

Job Description

NJOFTIM KONKURS PUNE

 

LIFEMED shpk perfaqesues ekskluziv per Kosove (Pharmalife research Italy, dr.Viton, Nature essential Spanje) shpall konkurs per 3 vende pune:

2 Perfaqesues-e mjekesor (medical representative) qe te beje prezentimin e produkteve tona per terenet (rrafshi i Kosoves dhe rrafshin e Dukagjinit).

1 Agjent i shitjes per rrafshin e Kosoves.


Kriteret per Perfaqesues-e mjekesor:

- Kandidati-ja per prezentues-e te kete te mbaruar nga drejtimi Mjekesi, Farmaci, Infermieri, Ekonomi Marketing, Kimi, Biologji, Psikologji.

Kriteret per Agjent i shitjes:

- Kanditidati per agjent i shitjes preferohet te kete te mbaruar shkollimin e mesem, te larte, student dhe deget e ekonomikut.

 

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kushte:

- Te jete komunikativ, me motiv dhe pergjegjesi ne pune.

- Te kete aftesi organizative dhe te menaxhoj punen.

- Kerkohet patent shoferi B.

- Preferohen kandidatet me pervoje pune minimum 1 vjet.

 

Dergo CV-ne me foto ne email:  lifemedoffice@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook