Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Operatorë në pasterizim në fabrikë të qumshtit

Operatorë në pasterizim në fabrikë të qumshtit

Information

Publish Date

01.02.2020

End Date

20.02.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke rekrutuar për një klient Fabrikë e cila mirret me produkte të qumshtit, me seli ne Prishtinë.

Pozita: Operatorë në pasterizim ne fabrikë të qumshtit.

Detyrat:
- Përgatitje të recepturave,
- Punë me paster.

Kushtet:
- Te keni te perfunduar fakultetin e makinerisë,
- Njohje e programit kompjuterit me të cilën bëhet pasterizimi,
- Njohja e gjuhes angleze (përparësi),
- Përvojë pune.
 
Ofrohet:
- Kontratë e afatëgjate e punes dhe sipas ligjeve në fuqi,
- Page konkuruese si dhe mbulim te shpenzimeve te ushqimit.
 

HR Partners (Pjese e Portal Pune Sh.p.k) është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook