Log in
X

Company Name

Restaurant Casa Mia

Phone Number

049 450 900 & 049 450 902

Company Place

Fushë Kosovë

Kamarier (4), Shankist/e (3)

Kamarier (4), Shankist/e (3)

Information

Publish Date

02.02.2020

End Date

04.02.2020

Categories

Hoteleri

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

"Restaurant Casa Mia"  shpall konkurs në këto pozita:

  • Kamarier (4 pozita)
  • Shankist/e (3 pozita)

Kushtet e aplikimit:

  • Të kenë përvojë pune
  • Të jenë të gatshëm për punë në grup
  • Të zotëroj shkathtësi te shkëlqyeshme komunikimi
  • Pozita per Kamarier duhet te jete mbi moshen 30 vjeçare

Të interesuarit mund të lajmërohen në ketë nr: tel: 049 450 902

Ne viber nr: tel, me poshte:

+38344774994 Kliko per chat ne Viber

+38349450900 Kliko per chat ne Viber

Apo te lajmërohen në Restaurant Casa Mia 1  dhe 2.

Adresa:
Rruga Dardania Restaurant Casa Mia përball Kopshtit Bota Magjike.

Afati për aplikim: 07.02.2020

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook