Log in
X

Company Name

German Company

Phone Number

Company Place

Gjakovë

Bashkëpunëtor/e në shitje (30)

Bashkëpunëtor/e në shitje (30)

Information

Publish Date

24.01.2020

End Date

07.02.2020

Categories

Shitje

Job Places

Deçan | Gjakovë | Junik | Malishevë | Pejë | Prizren | Rahovec

Job Description

"German Company", kërkon 30 bashkëpunëtor/e të shitjes për rajonet: PrizrenPejë, Gjakovë, Deçan, Junik, Rahovec dhe Malishevë.

Kushtet të cilat duhet plotësuar për bashkëpunëtor/e janë si në vijim:

 • Të ketë Patent shofer të kategorisë B,
 • Të kenë veturë personale,
 • Të jenë Komunikativ/e,
 • Arsimimi i mesem (të pakten),
 • Çiftet kanë përparësi (Mashkull-Femer).

Kompania ofron kushte shume te mira pune.

 • Pagë me standarte Europiane,
 • Udhëtime të rregullta jashtë vendit,
 • Seminare në baza mujore,
 • Trajnime 10 ditore,
 • Certifikim pas trajnimeve,
 • Çdo Aplikues/e do të mirret për intervistë.

Të gjithë të interesuarit/at të aplikojnë përmes kësaj email adrese: ms.drenusha89@hotmail.com

Për ndonjë informatë shtesë mund të na kontaktoni në këtë numër të telefonit: 045 278 311.

Ju lutemi që të na kontaktoni gjatë këti orari: 11:00 - 18:00.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook