Log in
X

Company Name

UNITED COLORS OF BENETTON

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitës/e në sektor

Shitës/e në sektor

Information

Publish Date

27.01.2020

End Date

15.02.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS  

United Colors of Benetton, në Prishtinë, hap konkursin për   punëtor/e në pozitën: SHITËS/E

PËRSHKRIMI I POZITËS

Pozita: Shitës/e në sektor

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Prezantim të produkteve tek konsumatori në mënyrë të saktë dhe kreative.
  • Mirëpret dhe informon në mënyrë profesionale.
  • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme analitike dhe organizative,
  • Të ketë aftësi të mira planifikimit, komunikimit dhe të punës ekipore,
  • I gatshëm për sfida dhe njohuri të reja,

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

  • Komunikative dhe kreative
  • Njohëse e materialeve të tekstilit dhe brendeve
  • Qasje sa më pozitive ndaj klientit
  • Vetëmenaxhuese në situata të ndryshme
  • Të ketë durim dhe shkathtësi të punoj nën presion

Nëse dëshironi të aplikoni, ju lutemi dërgoni një CV dhe nje foto në info@benettonprishtina.com  jo më larg se: 15.02.2020

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook