Log in
X

Company Name

Mobileria ALBED

Phone Number

Company Place

Vushtrri

Arkitekt/e (3), Zyrtare për Marketing (1), Mbikqyrës në sektorin e prodhimit (1), Depoist/e (1)

Arkitekt/e (3), Zyrtare për Marketing (1), Mbikqyrës në sektorin e prodhimit (1), Depoist/e (1)

Information

Publish Date

05.02.2020

End Date

25.02.2020

Categories

Arkitekturë | Marketing | Magazinier | Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë | Vushtrri

Job Description

Fabrika e Mobileve “Albed” Sh.p.k me seli në Vushtrri, për plotësimin e nevojave të saj shpallë:

 KONKURS PUNE

  • (2) Arkitekte-----Lokacioni: Fushë Kosovë
  • (1) Arkitekt-------Lokacioni: Vushtrri
  • (1) Zyrtare për Marketing -----Lokacioni: Fushë Kosovë
  • (1) Mbikqyrës në sektorin e prodhimit -----Lokacioni: Vushtrri
  • (1) Depoist/e------- Lokacioni: Vushtrri.

Udhëzime rreth aplikimit:

Kandidatët e interesuar për punë, duhet të dërgojnë CV në info@albed.org

Kandidatët që aplikojnë për pozitën Arkitekte dhe Zyrtare për Marketing, mund t’i dorëzojnë aplikacionet edhe personalisht tek ambientet e sallonit në Fushë Kosovë.

Ndërsa kandidatët që aplikojnë për pozitën Arkitekt, Mbikqyrës në prodhim si dhe për pozitën Depoist/e, mund t’i dorëzojnë aplikacionet edhe personalisht në fabrikën e cila gjendet në Vushtrri, në adresën “Ajet Gërguri” Nr.50.

Ju lutem që në “Subject” e shenoni titullin e pozitës për të cilën aplikoni!

Konkursi është i hapur nga data 05.02.2020 deri me datën 25.02.2020

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook