Log in
X

Company Name

N.T. FIFLOAR

Phone Number

Company Place

Ferizaj

Agjent/e te shitjes per rajonin Prizren & Pejë (2)

Agjent/e te shitjes per rajonin Prizren & Pejë (2)

Information

Publish Date

08.02.2020

End Date

22.02.2020

Categories

Shitje

Job Places

Pejë | Prizren

Job Description

NT FIFLOAR - Ferizaj shpall

Konkurs per Nr 2 Agjent/e te Shitjes per Rajonin:

1 Prizren
1 Peje            

Pershkrimi i Detyrave dhe Pergjegjesite:

  • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;
  • Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
  • Analizon prezencën e produkteve në treg, përcjellë konkurrencën në treg;
  • Realizon të gjitha komunikimet me klientë;
  • Raporton në baza ditore në Departamentin e Shitjes;
  • Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin, si dhe arritjen e objektivave të caktuara;
  • Realizon detyra të tjera sipas kërkesës së Departamentit të Shitjes.


Kandidatet me pervoje pune minumi 3 vite kane perparesi

CV tuaja mund ti dergoni ne kete adrese me poshte: 

fifloar@hotmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook