Log in
X

Company Name

Kosova Education Center (KEC)

Phone Number

+381 38 244 257

Company Place

Prishtinë

Koordinator i terrenit (3)

Koordinator i terrenit (3)

Information

Publish Date

10.02.2020

End Date

18.02.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

FTESË PËR APLIKIM

Pozita: Koordinator i terrenit (3 pozita), në projektin TACA- “Së bashku kundër abuzimit të Fëmijës”

Punëdhënësi: Qendra për Arsim e Kosovës (KEC)

Data e fillimit të angazhimit: 01.03.2020

Data e përfundimit të angazhimit: 31.12.2022

Përshkrimin e plotë të detyrave të punës mund ta shkarkoni këtu: http://kec-ks.org/punoni-me-ne/

Me rastin e aplikimit duhet të dorëzoni CV-në tuaj dhe letrën motivuese në email adresën vendepune@kec-ks.orgderi më 18 shkurt 2020, në ora 16:00.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook